Meniu Închide

SERVICIILE NOASTRE


TOALETARE-MANIPULARE

Efectuarea procedurii de toaletare și cosmetizare se va face la adresa de domiciliu a persoanei răposate sau la laboratorul specializat al companiei noastre în funcție de dorința familiei, conform unor procedee speciale


PRODUSE

Vă punem la dispoziție toată gama de produse specifice tradiției acestui eveniment din viață. Sicrie, cruci, lenjerii pentru sicriu, prosoape, batiste, lumânări, dolii de piept, colaci, veselă, aranjamente florale, coroane sau jerbe etc


TRANSPORT FUNERAR

Transportul trupului răposatului se efectuează cu mașini din parcul propriu, transformate special în vederea transportului funerar, având instalații de răcire și menținere a unei temperaturi optime pentru un transport special.


CONSULTANȚĂ

Asigurăm suportul și consultanța pentru obținerea de locuri de veci în cimitirele de stat precum și în cele parohiale din apropierea locului de rezidență. Astfel vă scutim de drumuri și căutări lungi în niște momente în care timpul ar trebui alocat familiei și celor dragi.


OBȚINERE ACTE

Înlesnim obținerea documentelor de stare civilă precum și cele care țin de relația cu casele de pensii necesare atât înhumării cât și decontării cheltuielilor.