Meniu Închide

REPATRIERI

OFERIM CONSULTANTA GRATUITA PENTRU REPATRIERE 24/24 ORE

Servicii Funerare Lorena, deține o importantă flotă auto funerară . Poate realiza transport funerar intern și internațional.

Toate autovehicule sunt autorizate pentru transportul persoanelor decedate. Sunt respectate toate normele de igienă și siguranță de transport.

Sunt respectate toate condițiile de păstrare a trupului persoanei decedate.
Pentru orice detalii, consilierii funerari vă stau la dispoziție 24/24 ore.

Repatrierea decedaților din țări precum Olanda, Italia, Germania, Belgia, se realizează de obicei prin transport funerar format din doi șoferi.

Servicii Funerare Lorena, se mândrește cu o bună logistică din domeniul transportului funerar internațional, această echipă fiind formată din Consilieri Funerari, Coordonatori Trafic, Birou Traducere și Legalizări documente de repatriere, Autopsii.

Consilierii nostri Funerari sunt in permanenta la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi sprijin si cele mai bune solutii de repatriere pe tot parcursul desfasurarii acesteia.

Toti Consilieri nostri sunt in permanenta intr-un contact direct cu autoritatile locale in vederea eliberarii documentelor necesare pentru repatriere si va vor tine la curent cu orice informatie de care aveti nevoie.

Biroul de traduceri si legalizari, sta la dispozitia Consilierului Funerar in vederea efectuarii de traducere a documentelor straine in limba romana, delegatii etc.

Indiferent unde se face traducerea documentelor aceasta operatiune este obligatorie in special pentru autoritatile Romane (primarii) pentru eliberarea Certificatului de deces romanesc si autorizatia de inhumare.

Imbalsamarea reprezinta un procedeu de tratare a trupului celui decedat in vederea prevenirii procesului de putrefactie. Astăzi, îmbălsămarea se efectueaza de regula in cateva zeci de minute. De obicei se efectueaza prin introducerea unei solutii de imbalsamare în artere si vene si în cavitatea abdominală. In decursul anilor au apărut şi au fost utilizate tot felul de soluţii. Însă, cel mai mult se utilizeaza formaldehida.

Transport Decedati / Funerar International – Cele mai bune Conditii

  Moartea unei persoane este unul dintre cele mai grele momente pe care le putem trai. Atunci cand moare un membru al familiei noastre, suntem devastati de durere si trecem cu greu peste acele clipe deosebit de grele. In plus, acest eveniment tragic este exacerbat uneori de faptul ca decesul se petrece in strainatate. Asadar, aveti nevoie de transport funerar international, adica de o companie care sa asigure toate formalitatile necesare si sa repatrieze trupul neinsufletit.

  

  

  

Stiati ca nu se poate face transport decedati fara a avea conditii speciale in masina?

  Noile reglementari legale interzic transportul funerar in conditii improprii. Acest aspect trebuie sa fie ingrijit asa cum trebuie, apeland la o firma de pompe funebre care are in parcul auto masini speciale. Nu se poate face transport decedati cu o masina care nu dispune de o instalatie de climatizare separata in partea din spate si care nu are interiorul configurat astfel incat sa incapa in ea sicriul.
    

 Avem transport funerar la cele mai inalte standarde !

  Atunci cand suferiti o pierdere in familie, noi va putem ajuta sa o depasiti mai usor, oferindu-va serviciile noastre de transport funerar. Noi am adunat o bogata experienta in acest domeniu. Cunoastem absolut toate procedurile ce trebuie urmate si elementele ce trebuie respectate la fiecare inmormantare, ele fiind impuse de legislatia in domeniu.
  Atunci ca necazul loveste o familie, membrii ei nici nu stiu ce sa faca mai intai. E greu sa te mobilizezi si sa organizezi totul atunci cand iti moare tatal, mama, bunicul sau bunica. Insa, in acest caz e nevoie doar sa ne sunati, iar noi vom veni de urgenta la adresa indicata pentru a prelua organizarea inmormantarii si pentru a demara procedura de obtinere a tuturor actelor necesare.

  In cazul unui transport funerar international, totul este mult mai complex. Nu se poate prelua trupul neinsufletit fara a se intocmi toata documentatia necesara in acest caz. Cazul respectiv este preluat de un consilier al companiei noastre, iar el pune in miscare o intreaga echipa pentru rezolvarea acestei situatii cat mai bine cu putinta.
  Membrii echipei se ocupa de traducerea actelor de repatriere si obtinerea tuturor avizelor si documentelor din partea autoritatior locale si centrale din tara in care se produce decesul. Datorita profesionalismului angajatilor nostri, totul decurge perfect de fiecare data, iar repatrierea are loc in cele mai bune conditii. Toate aceste aspecte sunt rezolvate tinandu-se cont de faptul ca in tara este o familie car asteapta plina de durere ca inmormantarea sa aiba loc.

  Noi suntem alaturi de dvs. cu promptitudine maxima, in orice situatie ne solicitati pentru transport funerar intern sau international. In plus, aici aveti parte de consiliere de specialitate din partea consilierilor nostri. Moartea este un eveniment major al vietii noastre si trebuie tratata cu respectul cuvenit celui disparut dintre noi. Datorita acestui serviciu, totul devine mai usor de suportat de catre familie.

Apelati cu incredere la noi pentru transport decedati !

    Respectam dorinta fiecarui client si sunem deschisi comunicarii pentru a putea gasi cele mai bune solutii. Ceea ce ne particularizeaza in aceasta bransa este faptul ca reusim sa oferim fiecarui client serviciile de care are nevoie, particularizandu-le atunci cand ni se cere acest lucru. Oferim servicii funerare complete.
  Aceasta afacere este bazata pe compasiune si intelegere pentru suferinta semenilor nostri. O moarte inseamna numeroase necazuri pe care ea le poate declansa in randul membrilor familiei. Ii intelegm in totalitate si suntem alaturi de ei in acest momente de grea incercare si suferinta. Oferim solutii complete la inmormantari si nu facem nicio diferentiere intre clientii nostri.

  Oferim servicii pentru orice buget, inclusiv pentru pensionari, al caror drept financiar oferit de stat poate acoperi cu succes suma necesara contractarii serviciului nostru de pompe funebre (in care includem transport decedati). Tot ce va putem spune in final este ca puteti apela cu incredere la noi oricand doriti, iar specialistii nostri va vor oferi sfaturile de care aveti nevoie si consultanta completa in domeniu.